Кількість
|
Вартість
|
||
|
MST EGG White Protein чудове джерело натурального білка для спортсменів та людей, які дотримуються низькокалорійної дієти. Продукт має в основі чистий яєчний білок в концентрованій формі. Ідеально підходить для людей, які мають непереносимість молочних продуктів. Також є джерелом незамінних амінокислот, які потрібні організму для зростання та підтримки м’язової маси та відновлення, зокрема лейцину, необхідного для росту м’язів та аргініну, стимулятора вироблення оксиду азоту.
Однією з основних особливостей яєчного протеїну є практично повна відсутність жирів та вуглеводів, і, велика кількість високоякісного білка. Курячі яйця – це джерело корисних і поживних речовин. Вони містять вітаміни групи В та мікроелементи (сірка, хром, калій, мідь).
Сировиною для виготовлення MST EGG White Protein є звичайні курячі яйця, а точніше яєчний білок – альбумін, що міститься в них. Цим обумовлюється наявність незамінних амінокислот у кінцевому продукті.
Яєчний білок засвоюється повільніше сироваткового протеїну, але має тривалішу дію, тобто надовго підвищує концентрацію амінокислот, допомагає надовго позбутися почуття голоду. Ступінь засвоєння яєчного білка близька до 100%. Це означає, що він ідеально підходить як для стимуляції м’язового росту, так і для захисту від м’язового руйнування (катаболізму).
Відмінно підійде для людей із харчовою алергією на молочні продукти.
Переваги MST EGG White Protein:
– Головний компонент – яєчний альбумін,
– Помірно висока швидкість засвоєння,
– Відсутність жирів і незначна кількість вуглеводів,
– гарне засвоєння будь-якою людиною,
– є джерелом замінних та незамінних амінокислот (треонін, триптофан, ізолейцин, лізин, метіонін та фенілаланін),
– Хороший варіант як для набору маси, так і для схуднення,
– Засвоюється організмом майже на 100%,
– Підходить для людей з непереносимістю лактози або алергією на сироваткові або казеїнові білки молока.